Kinder brillen

KIDSCLUB

Profiteer van leuke extra’s


Oog in Oog vindt het belangrijk dat kinderen de juiste bril aangemeten krijgen. Heeft u zoon of dochter eenmaal de juiste bril gevonden, dan bieden wij wat leuks: kinderen onder de 12 jaar worden automatisch lid van de Kidsclub. Leden van de club profiteren van leuke extraatjes.

Kidsclub-leden hebben recht op een gratis reserve/stoeibril met gratis glazen. Verder blijf je op de hoogte van leuke acties en profiteer je van gave verrassingen.

STOEI-
BRILLEN

the perfect combination
of kids eye care & eye fashion

CONTACT
INFO

KINDERBRILLEN

Van hip tot tijdloos


Ook voor kinderen heeft Oog in Oog de leukste brillen. Van modieuze exemplaren tot tijdloze, neutrale modellen: wij hebben voor ieder kind iets moois in onze collectie. Ook de allerjongsten kunnen hun hart ophalen aan het ruime assortiment. Zo hebben wij kinderbrillen verfraait met figuren uit deze tijd of monturen met vrolijke kleurtjes. Waar uw zoon of dochter ook voor kiest, iedere kinderbril van Oog in Oog is kras- en slijtvast. Er moet immers mee geklimd en geklauterd kunnen worden!

Ieder seizoen selecteren we kinderbrillen die voldoen aan de nieuwste modetrends. Dit betekent dat onze collectie altijd actueel is. Wij hebben trendy monturen voor jonge en oudere kinderen, voor stoere jongens en lieve meisjes. Door ons omvangrijke aanbod kunnen wij ieder kind blij maken.

U bent bij Oog in Oog van harte welkom om de collectie kinderbrillen te bekijken. Onze gedimplomeerde opticien voorziet uw zoon of dochter graag van een gedegen advies. Daarnaast beschikken we over de juiste expertise om oogmetingen bij kinderen uit te voeren. Het is raadzaam hiervoor vooraf een afspraak te maken zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen.

Top