Brillen

BRILLEN

Van exclusief tot modieus


Of u nu een fijnproever bent met exclusieve smaak of graag meegaat met de mode, Oog in Oog in Amsterdam is de opticien met de bril die u zoekt. Wij hebben een ruime, gevarieerde collectie brillen. Van vriendelijk geprijsd tot exclusieve monturen van buffelhoorn: we hebben het allemaal.

BRILL
ENGLA
ZEN


ONZE
MER
KEN

Welke bril past bij u?

Uitstekend en eerlijk advies


Een bril is niet alleen functioneel, maar ook gezichtsbepalend en een uiting van wie u bent. Daarom is goed advies over het montuur dat bij u past en waarmee u zicht prettig voelt, belangrijk. Met onze ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over welke bril bij uw persoonlijkheid past. Daarbij letten we op vorm, stijl, materiaal, kwaliteit en budget.

Wilt u een bril van een bijzonder materiaal? Dan zijn de brillen gemaakt van langspeelplaten van Vinylize wellicht iets voor u. Als u van ingetogen houdt, dan zouden de monturen van Silhouette u aan kunnen spreken. Met Alain Mikli kunt u knallen qua kleur en ook op het gebied van vorm is er van alles mogelijk. Bovendien wordt een mooi montuur bij ons altijd gecombineerd met draag- en kijkcomfort, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe bril.

Kom gezellig eens langs in onze optiekzaak in Amsterdam en laat u verrassen door ons aanbod brillen.

afspraak maken

bekijk de laatste brillen trends

Top