oio-hoofd-beeldschermglazen

Een bril speciaal voor op kantoor

Oog in Oog in Amsterdam is een opticien die graag meegaat met de tijd, daarom hebben we Hoyalux ID WorkStyle V+ brillenglazen  van HOYA . Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het beeldschermkijken in dit digitale tijdperk. 'Computerbril' is hiervoor een te beperkte benaming.

Ze corrigeren uw ogen niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik. U hoeft minder corrigerende hoofdbewegingen te maken waardoor u met deze glazen prettiger kijkt.

Hoyalux ID WorkStyle V+ zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, voor computerwerk en hobby’s zoals kaarten, klussen en schilderen. We vertellen u graag meer over Hoyalux ID WorkStyle V+ brillenglazen van HOYA en hoe deze uw zicht comfortabeler kunnen maken.

Waarom Hoyalux ID WorkStyle V+ ?

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Thuis, op kantoor en onderweg komt het vaak voor dat u langere tijd naar het scherm van uw laptop, tablet, smartphone of computer kijkt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat uw ogen vermoeid kunnen raken, wat zich kan uiten in de volgende symptomen:

-vermoeid gevoel in of achter de ogen
-wazig of dubbelzien, prikkend of branderig gevoel
-traanogen.

Hoyalux ID WorkStyle V+ brillenglazen  ondersteunen uw ogen bij het kijken naar een beeldscherm en daardoor kunnen bovenstaande klachten verminderen of zelfs verholpen worden!

Aanbod beeldschermglazen van HOYA

Binnen Hoyalux ID WorkStyle brillenglazen  heeft HOYA  drie verschillende ontwerpen.

-Close:

Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor het breedste leesgebied. Ze zijn zo geslepen dat u optimaal kunt zien tot een maximum afstand van 1 meter. Prettig bij hobby’s en beroepen die veel concentratie en nauwkeurigheid vergen. Ideaal bij intensief lezen of voor technische beroepen.

-Screen:

Deze brillenglazen geven een optimaal  diepte- en breedtezicht van dichtbij tot een maximum afstand van 2 meter met vloeiende overgangen tussen die afstanden. Ideaal bij veel beeldschermwerk of kaarten, medische beroepen, gamers of kunstenaars.

-Space:

Deze  brillenglazen  zijn ontwikkeld voor een comfortabel zicht op het beeldscherm met een scherp vertezicht  op grotere afstand met een maximum van 4 meter. Ideaal bij computerwerk tijdens vergaderingen en presentaties.

 

 


Lees meer over kantoor- en computerbrillen


Top