oio-hoofd-multifocaleglazen

Multifocale brillenglazen: iets voor u?

Presbyopie. Een woord dat u misschien nog niet veel zegt, maar waar we zo rond ons veertigste levensjaar allemaal mee te maken krijgen: leeftijdsverziendheid. Het houdt in dat de elasticiteit van uw ooglens afneemt. Hierdoor krijgt u meer moeite met zien op korte afstand. Dit uit zich in het verschijnsel van de 'te korte armen', vooral tijdens het lezen. In sommige gevallen kan een leesbril de oplossing zijn, in andere gevallen zorgen multifocale brillenglazen voor het hoogste kijkcomfort. U hoeft dan namelijk niet steeds van bril te wisselen.

Hoyalux iD brillenglazen bij Oog in Oog

In onze optiekzaak werken we met de multifocale brillenglazen van Hoyalux. De Hoyalux iD-serie is op basis van de nieuwste technologieën geproduceerd en biedt zicht op maat, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften en passend bij het door u gekozen montuur. 

Deze glasleverancier biedt een breed assortiment aan brillenglazen die variëren van prima gestandaardiseerde glazen tot uitmuntende maatwerkglazen die helemaal op uw persoonlijke draag- en kijkgewoontes afgestemd zijn. Bijkomend voordeel is dat de glazen in alle monturen geslepen kunnen worden en u in uw keuze dus niet beperkt wordt door de glasmogelijkheden.

Hoyalux onderscheidt diverse varianten binnen hun aanbod van multifocaalglazen. Een korte toelichting volgt. 

  1. Moderne multifocale brillenglazen
  2. Ervaart u problemen met scherpstellen op verschillende afstanden maar lijkt het beeld dat traditionele multifocale brillenglazen leveren op een onprettige manier te bewegen? Dan is de onderscheiden Hoyalux iD MyStyle V+ voor u het juiste glas. Hoyalux iD MyStyle V+ is met de laatste technologie vervaardigd en is het meest geavanceerde, hoogwaardige multifocale glas dat HOYA tot nu toe heeft ontwikkeld. Ervaar een ongeëvenaard niveau van maatwerk en helder, stabiel zicht, altijd en overal.
  3. Gepersonaliseerde multifocale brillenglazen
  4. Ervaart u problemen als u wilt scherpstellen van dichtbij naar veraf? Wilt u het onplezierige bewegen van het beeld dat kant-en-klare multifocale brillenglazen bieden,vermijden? De gepersonaliseerde multifocale Hoyalux iD LifeStyle V+-brillenglazen bieden helder, ontspannen zicht voor alle afstanden en natuurlijke overgangen tussen dichtbij, de middellange afstand en de verre afstand. Daarnaast houdt Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act rekening met de wijze waarop u uw montuur draagt, zodat u de juiste correctie precies krijgt waar u die nodig heeft.

Welk brillenglas past bij u?
We kunnen ons voorstellen dat het op basis van een tekst lastig is een beslissing te maken. Het team van Oog in Oog te Amsterdam helpt u daar graag bij. Vraag ons gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van de multifocale brillenglazen van Hoya!

Naar onze winkelLees meer over multifocale glazen


Top