Polariserende glazen

Polariserende zonneglazen

Polariserende zonneglazen gaan schitteringen tegen


Licht is opgebouwd uit verticale en horizontale stralen. Vooral de horizontale stralen zorgen voor een reflecterend en verblindend effect, dat goed zicht en goed onderscheid tussen kleuren verhindert. Kies daarom voor polariserende glazen, deze gaan hinderlijke schitteringen tegen en waarborgen een contrastrijk zicht. Speciaal geschikt voor autorijden, watersport en wintersport. Meer weten? Kom gerust langs bij Reyer Lafeber in Amsterdam voor meer informatie.

HOYA Polarized zonneglazen

HOYA Polarized zonneglazen zijn zó ontwikkeld dat het gepolariseerde licht compleet verdwijnt. Geniet van een contrastrijk en scherp zicht zonder schitteringen en profiteer van maximale bescherming tegen UV-straling. De zonneglazen van HOYA zijn tevens een perfecte oplossing voor lichtgevoelige ogen. Verder zijn de glazen ultralicht en verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin, bruin, grijsgroen en smoke grey.

Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle optiekzaak in Amsterdam, wij vertellen u dan alles over de voordelen van polariserende zonneglazen.

afspraak maken

ZONNE-
GLAZEN

Top