oio-hoofd-lenzen

Contactlenzen van topkwaliteit

Contactlenzen mogen bij geen enkele opticien ontbreken en ook Oog in Oog in Amsterdam heeft ze in huis. Of u de lenzen met plezier kunt dragen, hangt ervan af hoe goed naar uw wensen geluisterd is en hoe goed de lenzen aangemeten zijn. Onze gediplomeerde ANVC-contactlensspecialisten kunnen u uitstekend adviseren over het type lens dat het best bij u past en deze eventueel exact op maat maken.

 

Diverse mogelijkheden

Inmiddels is er al heel veel mogelijk op het gebied van contactlenzen. Door de komst van multifocale lenzen bent u bijvoorbeeld niet meer veroordeeld tot een leesbril en een nachtlens maakt het mogelijk om overdags zonder bril of lenzen scherp te kunnen zien. De prijs is afhankelijk van het soort en het type lens, als u komt voor een advies op maat dan zullen we het prijsaspect uitgebreid met u bespreken. Wij werken veel met de kwaliteitslenzen van Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson, NKL en Bausch & Lomb.

ANVC

We noemden het al even in de inleiding: we zijn aangesloten bij de ANVC. Deze Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten is alleen voor gediplomeerde contactlensspecialisten en dat is een noodzakelijk onderscheid. De titel 'contactlensspecialist' is namelijk helaas nog niet wettelijk beschermd en in feite kan iedereen zich dus zo voordoen. Ons lidmaatschap van de ANVC garandeert u dat we voldoen aan de kwaliteitsnormen van topproducten en optimale zorg. Bovendien weet u zeker dat we de juiste papieren hebben om op verantwoorde wijze lenzen aan kunnen meten.

Als u wilt weten of contactlenzen dragen voor u tot de mogelijkheden behoort en wat uw opties zijn of als u wilt laten controleren of de lenzen die u nu draagt nog wel de beste keuze zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken met de specialisten van Oog in Oog in Amsterdam.

 

Maak afspraakTop