ooginoog-daglenzen-acuvue-hoofd

1-Day Acuvue Moist voor een superscherpe prijs!

Goed nieuws voor contactlensdragers en mensen die lenzen willen proberen: Oog in Oog in Amsterdam-Zuid heeft 's werelds beste daglens voor een superscherpe prijs! Bij ons vindt u 1-Day Acuvue Moist daglenzen voor een prijs die zelfs concurrerend is ten opzichte van internetaanbieders, maar dan gewoon 'offline' inclusief controle en oogzorg in de winkel.*

1-Day Acuvue Moist heeft door slimme toevoegingen een uitstekend eindedag-comfort en beschermt uw ogen tegen overmatig UV-licht.1 Zeker de moeite waard om te proberen als u gaat voor optimaal zicht en comfort.

De 1-Day Acuvue Moist contactlenzen heeft u bij Oog in Oog al incl. oogzorg voor slechts 249 euro per halfjaar**. Waar wacht u nog op? Verwen uw ogen én uw portemonnee en bel 020-6627061 of mail naar info@ooginoog.nl. 

*Exclusief eventuele aanmeetkosten
**) Dit betreft een actieprijs, prijswijzigingen zijn in de toekomst mogelijk.

 

Uw contactlensspecialist kan bevestigen of ACUVUE® contactlenzen geschikt zijn voor uw ogen.  Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van UV-absorberende filters die beschermen tegen schadelijke UV-straling op het hoornvlies en in het oog. UV-absorberende contactlenzen zijn echter GEEN vervanging van UV-absorberende bescherming, zoals een UV-absorberende zonnebril, omdat ze niet het volledige oog en het omliggende gebied bedekken. Ook bij lenzen dient u dus een UV-absorberende bescherming (zonnebril) te dragen wanneer dit wordt aangeraden door uw oogarts of uw contactlensspecialist.

 Top