oio-hoofd-multifocalelenzen

Multifocale lenzen: scherp zicht op elke afstand

Een leesbril of multifocale bril is echt niet meer de enige oplossing als letters moeilijker leesbaar worden. Oog in Oog in Amsterdam-Zuid heeft hiervoor Senso Select Zoom en Senso Select Duo, multifocale harde (vormstabiele) contactlenzen. 

Voordelen van Senso Select contactlenzen

De Senso Select Zoom en Senso Select Duo dragen natuurlijk niet voor niets een naam die gedeeltelijk overeenkomt, ze delen veel goede eigenschappen die inherent zijn aan de Senso Select-productlijn:

  • speciaal op maat gemaakt voor uw ogen
  • goed zicht dichtbij, veraf en op de tussenafstand
  • geen zichtbare overgangen, altijd scherp beeld
  • het Comfort Edge Design zorgt voor een perfecte afwerking van de lensrand en meer comfort

De eigenschappen waarin de lenzen verschillen, maken dat meer mensen in de Senso Select lenzen hun geschikte lens kunnen vinden.

Senso Select Zoom
Boven de 40 jaar krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken: leesproblemen. Doordat de flexibiliteit van de ooglens afneemt, wordt lezen lastiger. Senso Select Zoom is zeer geschikt voor mensen met beginnende leesklachten. In de lens is op een slimme manier een leesgedeelte geïntegreerd, waardoor u zonder vervelende overgangen een scherp beeld heeft en als het ware 'inzoomt' op alle afstanden. 

Senso Select Duo
Als u een hogere leessterkte heeft, dan kunnen Senso Select Duo lenzen de oplossing zijn voor uw probleem. Het lensontwerp is meerfocaal en bevat een driehoekig leessegment. Ook bij deze lenzen zult u geen last hebben van zichtbare overgangen en heeft u op alle afstanden scherp zicht!

Multifocale lenzen, ook voor u?
Oog in Oog in Amsterdam kijkt graag samen met u of de multifocale lenzen bij u en uw ogen passen. Loop eens binnen voor meer informatie en een vrijblijvend advies!

 

 


Lees meer over multifocale lenzen


Top