Optilens drager

Optilens

Reyer Lafeber in Amsterdam is aangesloten bij Optilens


Wij zijn aangesloten bij Optilens, waar 12 optometristen/contactlensspecialisten dagelijks bezig zijn met voorlichting geven over en het aanpassen en controleren van alle soorten contactlenzen. Optilens werkt met alle grote contactlensleveranciers en kan u in combinatie met jarenlange ervaring al uw wensen op het gebied van lenzen vervullen.

Alle producten worden regelmatig getest alvorens het definitief in het assortiment wordt opgenomen. Verder is Optilens aangesloten bij Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en de Algemene Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). U kunt dus rekenen op deskundige adviezen en een goede begeleiding.

Second opinion

Draagt u al contactlenzen maar twijfelt u of ze goed zijn voor uw ogen en levensstijl? Bij Optilens is het mogelijk om een second opinion te laten uitvoeren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de juiste contactlenzen voor uw ogen of wenst u een oogmeting? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

OOG-
ZORG

WELKE LENZEN PASSEN BIJ U?

Zacht

Zachtelenzen

Soort
OPS-B

Draagduur
Dag-, 2 week- of maandlenzen

Vanaf € 14,76 p.m.

Nacht

nachtlenzen

Soort
OPS-D

Draagduur
Jaarlenzen 

Vanaf € 29,05 p.m.

Hard

harde lenzen

Soort
OPS-E

Draagduur
Twee jaarlenzen

Vanaf € 10,50 p.m.


VERGOE-
DINGEN

Privilegesystemen

Ontdek de voordelen van een abonnement


Reyer Lafeber in Amsterdam biedt de mogelijkheid om een abonnement voor contactlenzen af te sluiten. Hierdoor heeft u altijd de juiste lens met halfjaarlijkse controle, profiteert u van betaalgemak doordat de uitgaven verspreid worden en krijgt u 10% korting op alle brillen, zonnebrillen en vloeistof.

De abonnementen zijn onderverdeeld in verschillende groepen, waarbinnen diverse lenstypen vallen. Aan iedere groep is een prijs gekoppeld, dit houdt in dat alle lenzen binnen dezelfde groep gelijk geprijsd zijn. Tussen de groepen zijn de prijsverschillen minimaal, zodat u gemakkelijk van lenstype kunt veranderen.

Top