Kinder zonnebrillen

KINDERZONNEBRILLEN

Zonnebrillen op sterkte speciaal voor kinderen


Wij van Reyer Lafeber in Amsterdam vinden het belangrijk dat kinderogen goed beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan UV-straling en ozon. Om die reden hebben wij een supergave collectie kinderzonnebrillen samengesteld. Zo worden de ogen van uw kind niet alleen beschermd tegen zonnestraling, maar lopen ze er ook nog eens hip bij.

De collectie bestaat uit kinderzonnebrillen van echte kwaliteitsmerken zoals Ray-Ban, Vingino, Esprit en Carrera. Deze merken spelen in op de nieuwste trends en bieden brillen met een volwassen uitstraling voor de wat oudere kinderen. Ook aan de hele kleintjes hebben we gedacht. U vindt bij ons de Babybanz brillen, welke aanbevolen worden door de internationale vereniging van optometristen.

De opticiens en optometristen van Reyer Lafeber in Amsterdam staan voor uw kind klaar om de beste en leukste zonnebril te adviseren. Voor een oogmeting raden wij aan vooraf een afspraak te maken, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor uw zoon of dochter nemen. Maak een afspraak via 020 - 662 70 61.

ZONNE-
GLAZEN

Top