Ooglaseren

OOGLASEREN

Oog in Oog is een Eyescan Onderzoekscentrum in Amsterdam


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ooglaser- of staarbehandeling? Oog in Oog behoort tot één van de Eyescan onderzoekscentra. Dit betekent dat onze optometrist intern zijn opgeleid door de Eyescan Oogzorgkliniek. Hierdoor zijn we in staat om een deel van de taken van de oogarts over te nemen. U kunt bij ons terecht voor zowel de voor- als nazorg rondom een ooglaser- of staarbehandeling. Dankzij onze samenwerking geldt er een snelle doorverwijsmogelijkheid en een korte wachttijd.

Ooglaserbehandeling

De optometrist van Oog in Oog is 100% thuis in het uitvoeren van een specialistisch onderzoek om te bepalen of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling. Blijkt uit het onderzoek dat uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren? Dan verlenen we alle voor- en nazorg rondom een ooglaserbehandeling. De behandeling zelf vindt plaats in de Eyescan Ooglaserkliniek in Utrecht. Voor meer informatie kunt u kijken op www.eyescan.nl/oogzorg of contact opnemen met Oog in Oog.

VOOR-
ONDER-
ZOEK

Welke behandeling past bij u?

Leeftijd 20 tot 50

Ooglaseren

Geschikt voor:
bijziendheid tot -10.00
verziendheid tot +4.00
cilinderafwijking tot -6.00

Lees meer

Leeftijd 20 tot 55

Voorzetlens

Geschikt voor:
sterkteafwijking -23.00 tot +15.00
en cilinder van -/+7.50
leessterkte afwijking

Lees meer

Leeftijd 50+

Vervanglens

Geschikt voor:
staar
sterkteafwijking -23.00 tot +15.00
en cilinder van -/+7.50
multifocale afwijkingen

Lees meer


IMPLANT-
LENZEN

Brilvervangen?

Ooglaseren en Implantlenzen


Ooglaseren of een andere vorm van brilvervangende chirurgie (implantlenzen) roept altijd vragen op: ben ik geschikt, hoeveel kost een behandeling en vooral ook wat houdt het in? Het is dan fijn om te weten dat u met al deze vragen in onze optiekzaak terecht kunt. Als Eyescan Onderzoekcentrum in regio Amsterdam kunnen we u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van refractiechirurgie (waaronder ook implantlenzen vallen). 

Voor elke leeftijd een passende behandeling

Voor refractiechirurgie geldt dat u minstens 20 jaar moet zijn. Bent u de 20 gepasseerd, dan hebben we diverse mogelijkheden voor u. Van 20 tot 55 jaar kunt u vaak kiezen uit zowel een ooglaserbehandeling als voorzetlenzen. Vanaf 50 jaar zijn vervangende implantlenzen wellicht een goed idee. Wat voor u de beste oplossing is, hangt af van uw ogen en uw levensstijl.

Top