Kosten ooglaseren

Kosten ooglaseren

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding


Aan refractiechirurgie, waaronder zowel ooglaseren als lensimplantaten vallen, hangt een prijskaartje. Hoewel u zeker op de prijs moet letten, is de kwaliteit nog veel belangrijker. Een ooglaserbehandeling kan tenslotte nog zo goedkoop zijn, als deze niet het gewenste resultaat geeft is het weggegooid geld. Eyescan biedt de beste kwaliteit voor een concurrerende prijs. Bovendien wordt het laseren van ogen en andere brilvervangende chirurgie vaak deels door uw aanvullende zorgverzekering vergoed.

Transparante prijs ooglaseren

Bij Eyescan weet u van tevoren wat de kosten zijn voor de behandeling die we aanraden. Gespreid betalen is mogelijk. Prijzen zijn inclusief:

  • nazorg en controles in het eerste jaar
  • kosteloze nabehandeling binnen 2 jaar bij Advance® behandelingen
  • kosteloze nabehandeling uw leven lang (ELVP) bij de LASEK Superior®, TransPRK Superior® en LASIK IntraLase Superior® ooglaserbehandelingen

Zorgvergoeding brilvervangende chirurgie

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten als u kiest voor een ooglaserbehandeling of implantlenzen. Dit zit niet in het basispakket (tenzij u een medische indicatie heeft) maar wel in veel aanvullende zorgverzekeringen. Eyescan heeft daarnaast exclusieve prijsafspraken gemaakt met een aantal verzekeraars. U krijgt een (gedeeltelijke) vergoeding als:

  • Eyescan een prijsafspraak heeft gemaakt met uw verzekeraar
  • uw aanvullende verzekering recht geeft op een vergoeding (informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar)
  • u een medische indicatie heeft, vraag hiernaar bij het vooronderzoek. Met een machtiging van de behandelend arts geldt de refractiebehandeling dan als therapeutisch in plaats van cosmetisch.

Weten wat ooglaseren voor u kost?

Om een exacte prijsopgave te kunnen doen, willen we graag eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor uw ogen en wat het best bij u past. Maak gerust een afspraak via 020 - 662 70 61.

ONZE
KLINIEK

Top