oio-hoofd-zonnebril

Functioneel mode-accessoire: de zonnebril!

Zonnebrillen beschermen uw ogen tegen fel licht en schadelijke UV-straling, maar zijn ook een niet meer weg te denken fashion-item. Oog in Oog Optiek in Amsterdam verkoopt zonnebrillen van diverse exclusieve modelabels en ook bekende, toegankelijke merken zijn bij ons te vinden. Altijd van hoge kwaliteit!

Een zonnebrillencollectie die goed bij onze klanten in de smaak valt is bijvoorbeeld Etnia Barcelona. Niet zo gek, want de zonnebrillen zijn jong, fris en gewoon ontzettend leuk! Of wat dacht u van de collectie zonnebrillen van Persol? Hoewel de monturen in de loop der jaren constant zijn aangepast aan de modernste productietechnieken, heeft het merk altijd zijn originaliteit behouden. Een echte klassieker onder de zonnebrillen dus.

Of wat dacht u van Maui Jim? Maui Jim heeft een speciaal glas ontwikkeld dat niet alleen schittering filtert, maar ook zorgt voor intensere kleuren waardoor u superscherp zicht ervaart. Dit PolarizedPlus2 glas is sinds het begin ook nog eens flink verbeterd, waardoor de zonneglazen een natuurlijk zicht geven en u niet eens merkt dat u een zonnebril draagt. Tegelijkertijd bieden de glazen u een goede bescherming, waardoor ze hoog scoren op functionaliteit. De PolarizedPlus2 glazen van Maui Jim zijn tevens te verkrijgen op sterkte. Informeer naar de mogelijkheden.

Kom gerust eens langs in onze gezellige winkel en bewonder de 2016 zonnebrillencollectie.

Naar de winkel
oio-zonnebril-rechts

Lees meer over onze collecties


Top